ontwerp-realisatie

Ontwerp en realisatie

In ons Groencentrum is de laatste jaren steeds meer de vraag ontstaan naar advies en begeleiding van de tuin. Regelmatig krijgen wij de vraag om advies van aanleg van tuinen en planten van verschillende bomen en planten in de tuin. Maar ook sierbestrating en tuinhagen/hekken zijn een belangrijk item geworden. Vanuit deze vragen hebben we onze diensten uitgebreid met een mogelijkheid voor eigen ontwerp en een op maat gemaakt aanlegpakket, dit kan u begeleiden bij het aanpassen/vernieuwen van uw tuin!


gardsign_82160_17-9-2016_14-56Ontwerp

Een tuin aanleggen begint met een degelijk ontwerp waarbij al uw wensen en ideeën zijn opgenomen. Eén van de mogelijkheden is dat u een ontwerp meebrengt en vraagt om advies of mogelijkheden. Het kan ook zijn dat u een geheel nieuw ontwerp of aanpassing van een bestaande tuin wilt. Dan is het ook mogelijk dat wij dat voor u ontwerpen. We zorgen voor een fris en eigentijds ontwerp dat op maat gemaakt wordt.

 

 

 

gardsign_82160_17-9-2016_14-39Realisatie

De uitvoering van de tuin wordt geheel of gedeeltelijk door de vakmensen van Groencentrum de Mortelen uitgevoerd.
Soms huren we  vaste onderaannemers in voor specifieke werkzaamheden. Deze werkzaamheden vallen dan onder onze verantwoordelijkheid. Naar de opdrachtgever garanderen we de kwaliteit van de uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs. Ook dit wordt op maat gemaakt naar uw wensen.