Brabants Netwerken in het Groen

Op 20 april is het dan zover!

Genieten van een drankje in een groene omgeving en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen;  dat zijn de ingrediënten van een Netwerk op zijn Brabants! Vanuit heel Brabant komen ondernemers uit verschillende branches en met brede interesses bij elkaar om op een laagdrempelige manier hun persoonlijk netwerk te vergroten en kennis met elkaar te delen.

 • Om 19 uur wordt de avond officieel geopend door waarnemend burgemeester Hans Ubachs met enkele leden van het college. Er wordt dan in het kort uitgelegd wat  samenwerkingen en duurzaamheid voor ondernemers kan betekenen.
 • Na het officiële gedeelte bent u vrij om door het Groencentrum te wandelen en te kijken naar de verschillende items die door samenwerkingen tot stand zijn gekomen.
  – Er is een buitenarchitecte aanwezig om u wegwijs te maken met de mogelijkheden van uw tuin of bedrijfsruimte
  – Wij kunnen door verhuur en verkoop van palmbomen en olijfbomen uw bedrijf opfleuren of evenementen extra sfeer geven
  – Wij laten u de mogelijkheden zien van wat een bloemist voor uw bedrijfssfeer kan betekenen
  – Kunstgrassen en bestrating krijgen een steeds prominenter deel in de opbouw van een bedrijfsruimte.
  Maak een rondgang door ons centrum en kijk wat er voor u bedrijf mogelijk is om extra sfeer te creëren om uw klanten een goede impressie van uw onderneming te geven.
 • Natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Dit wordt deze avond verzorgd door Quatre Bras uit Best

Graag weten wij hoeveel mensen wij ongeveer kunnen verwachten. We zien uw aanmelding graag tegemoet via onderstaand aanmeldformulier.

powered by Typeform