Aangroei garantie

Groencentrum de Mortelen levert topkwaliteit planten tegen een lage prijs. Onze planten komen uit eigen kwekerij en bijkoop van de beste leveranciers. hierbij bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. In het geval dat u kiest voor een online bestelling inclusief onze plantenservice, geven wij een aangroei garantie van 1 jaar na planten. (plantenservice is op aanvraag onder het kopje offerte)

In het geval dat u het (aan-)planten voor eigen rekening neemt geven wij, in het geval u de juiste hoeveelheid Mest-tuinturf -kalk bij ons afneemt en correct toedient, een aangroei garantie 3 maanden na levering. Hierbij gaan we er wel van uit dat u de onze handleiding volgt.

Aangroei garantie van 3 maanden, wat houdt dit precies in?

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en  bieden dan ook uitgebreide garantie voorwaarden. Indien u een bestelling heeft geplaatst bij www.groencentrumdemortelen.nl ontvangt u altijd 3 maanden garantie. Onderstaand een toelichting van de garantievoorwaarden. In het geval van vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

  • de 3 maanden garantietermijn gaat in op de dag van verzending.
  • Garantie is geldig indien u de beplanting inclusief juiste hoeveelheid bodemverbeteraar  afneemt bij Groencentrum de Mortelen
  • Garantie is geldig indien u de planten handleiding volgt.
  • In het geval van aanspraak maken op de garantievoorwaarden van www.groencentrumdemortelen.nl verzoeken wij u om gebruik te maken van onze klachten procedure.
  • U dient altijd foto’s mee te sturen.
  • Mocht u zien dat de beplanting terugvalt cq. niet aan gaat groeien, dan dient u direct een melding te maken per mail. Vaak kunt u dan nog bijsturen, vooral in de zomermaanden
  • Indien uw verzoek tot garantie wordt geaccepteerd, stellen wij nieuwe planten beschikbaar (zonder kosten uiteraard!)
  • Deze planten kunt u afhalen op locatie.
  • Ook kunnen deze planten verzonden worden, in dit geval zijn de (daadwerkelijke) verzendkosten voor rekening van de koper.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan zijn wij u graag van dienst met een passend antwoord. U kunt bellen, mailen, gebruik maken van ons contactformulier of langskomen op ons Groencentrum.